Privacy

Persoons gegevens die worden verwerkt

Kuijt Mode kan persoonsgegevens over u verwerken omdat u post (digitaal/postaal) van ons ontvangt. Kuijt Mode kan de volgende persoonsgegevens van u verwerken:

voor– en achternaam
adresgegevens
telefoonnummer

Daar waar nodig zal Kuijt Mode werken met een verwerking overeenkomst.

Waarom hebben wij uw gegevens nodig?
Kuijt Mode verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch of per mail contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Een gegeven toestemming kunt u ook terugtrekken.

Hoe lang worden uw gegevens bewaard?
Kuijt Mode persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen met anderen
Kuijt Mode verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de beantwoording van uw vraag of verzoek of voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen website bezoek
Op de website van Kuijt Mode worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Kuijt Modegebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@kuijt-mode.nl

Aanpassen privacy statement
Wij behouden ons het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen worden op deze website gepubliceerd.

Klacht
U heeft het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Team Kootwijkerbroek & Barneveld.

Geïnspireerd blijven? Volg ons:

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief